Tandlakarvillan

Födelsedagspresenter till en liten kille

Goddagens vänner,

Så himla skönt att det är lördag! Vi har två kalas idag, Ludvig som fyllt 1 år har firats, och Smillas kompis Elli fyller 6 år och har pjamasparty ikväll, svågern drar el, vi har vart i stan och hämtat fläkt, gräset ska klippas och tomten fixas, det är kaos i huset och behöver städas, puuuh..

Mitt i allt tänkte jag iallafall kika in och visa vad som gömde sig i paketet till den lilla 1åriga prinsen. En söt liten molnlampa som går på batteri, perfekt nattlampa (vet att det behövs), sprang på en ursöt tröja på Lindex med rävar som jag inte kunde motstå, det stod hans namn på den, och så en träbil från Kalikå som jag faktiskt väntat på hela veckan så det skulle bli rätt färg – det föll på en svart tillslut, tyckte den var supersnygg!

Molnlampan och bilen är från barnbutiken Holly, som är ganska nyöppnad och ligger i Erikslund Shopping Center, jag säger bara ÄNTLIGEN har det kommit en butik till Västerås för oss som älskar barninredning och fina prylar, alla märken man vill ha i en och samma butik, hurra! Annars är jag verkligen en nätshoppare, det ska jag inte sticka under stolen med, mycket pga tidsbrist och att det inte riktigt finns det jag vill ha i vår stad, men det dyker upp spännande bubblare här med, och ingen är mer glad för det än jag!!

Så lite tips till er i presentväg alltså, ha en mysig lördag!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.