Tandlakarvillan

Dagens höjdpunkt i en fyraårings liv

Nu har det varit på gång så otroligt länge, och äntligen är den uppe! RIBBSTOLEN! Pjuh.. Förra sensommaren köpte jag en i trä för att måla om den, en riktig retro-pärla, ni vet – den klassiska. När jag renoverade Smillas rum i december förra året skulle den målas, men den blev liggande tills jag i våras faktiskt vann en på en instagramtävling! Wihoo! Den här fina vita, och pga en massa olika anledningar blev den försenad, nästan två-tre månader, därefter blev den liggande i kartongen under sommaren pga köket!

Nåväl.. Nu är den uppe, och ingen är lyckligare än rummets innehavare.

Det här är (för att citera) hennes ”lyckligaste dag någonsin”. Hon har ganska många sådana dagar, det känns rätt härligt ändå.

Nu har det klättrats och hoppats härinne, och rummet blir sakteligen färdigt – fortfarande en matta kvar, och jag vill byta ut hennes fyrkantiga bord mot ett runt, just för att det tar sån plats!

Jag tänkte vi ska ta en rundtur härinne igen någon dag väldigt snart, nu har det ju ändrats om litegrann sen sist.Har ni haft en fin dag annars, mina vänner? V
i har varit på kalas för en av Smillis dagiskompisar, även denna helg, den här gången var det lilla Livans tur, och vi föräldrar fick en stund att dricka kaffe och snacka i strålande sol på altanen. Sen blev det hämtpizza och Trolls här hemma.

Nu sover lillan, men imorgon bitti är det nog igång igen, men nu vill hon ha en rutschkana också, puhhh räcker det inte med en gunga och en klättervägg? Ha ha, jo det får nog räcka nu! Hennes rum är som sagt inte mer än 9 kvm litet, varje yta är optimerad till max.

Ribbstolen kommer förresten härifrån, för er som är sugna på en.

Ha en fin kväll,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.