Tandlakarvillan

Dagens outfit på S

Outfit härifrån , Smilla har 104 på byxor, 110/116 på överdelar.

Goddagens vänner,

Jag hade tänkt posta det här redan imorse, men tiden sprang iväg! Äntligen fredag, eller hur!! Om en stund hämtar jag Smilla tidigare på dagis, och så handlar vi godis och åker över till kusinerna som bor ett par kvarter ifrån oss. Jag och min bror har äntligen handlat nya kuddfodral till hans soffa, han fick det av mig när han fyllde i våras, haha hans min, bara ”öhm… tack” men jag vet att han kommer tacka mig nu, när dem är på plats!

Jag kanske borde fota och visa? Ja, ska försöka komma ihåg det nu!

Här är Smillis outfit för dagen, perfekt nu när det var kallt och regnigt idag. Vinrött – höst höst höst, världens sötaste kofta och en baströja till i offwhite. Vet ni vad det bästa är? Att alla dessa plagg matchar de andra inköpen jag visade häromdagen, smart eller hur?

Funderar lite på vad vi ska äta ikväll, några förslag? Nu sprang klockan iväg, bäst att åka!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.