Kickat igång en ny vecka – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Kickat igång en ny vecka

Hej sötnosar,

Kickade igång den här veckan med en tidig morgon, den här veckan avslutar jag skyltningen, det är ju väldigt mycket jobb “bakom kulisserna”, så nu färdigställer jag allting. Jag har alltid stresspåslag innan allting är färdigt, det är svårt att planera allting in i minsta detalj, så kontrollbehovet skjuter i höjden, ha ha!

Jag kan iallafall ge er en liten sneakpeek nu, så får ni se resten när det är helt färdigt, ni som vill kolla redan innan det är helt färdigt kan såklart bege er till Erikslund.

Tog en powerwalk med svägerskan nu på kvällen trots att jag faktiskt var dödstrött, imorgon väntar en tidig morgon igen.

Har ni haft en fin start på veckan?

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.