Tandlakarvillan

En favorit från Holly & Whyte

Hello lördag,
Härligt att vara ledig, eller hur?

Idag har det varit kalasdag för min tjej, hennes bästis fyllde år så vi var iväg och handlade present och sen var det barnkalas under eftermiddagen för hela slanten.

Såhär fin och glad var min tjej! Med redan blöta skor efter förmiddagens regn.

I perioder gillar jag verkligen Holly & Whytes kläder, och i senaste kollektionen finns det en hel del godbitar som jag ska klicka hem till min tjej, den här klänningen fick hon i somras, om ni minns? Den har verkligen blivit en favorit. Jag gillar väldigt mycket olika stilar på barnkläder, och tyvärr får jag inte alltid bestämma heller längre, he he! Smilla vill gärna styra själv, och då blir det gärna Frost, My little pony, rosa, lila och glitter – gärna allt i en härlig kombo.

Lite senare ska ni få se mina favoriter från den nya kollektionen – men nu måste jag sätta på ugnen och duka bordet, barnen är och handlar med pappsen.

Ha en mysig kväll!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.