Tandlakarvillan

Flower power

Godkväll vänner,

Medan jag varit iväg och jobbat hela dagen har min lilla tjej varit hemma med pappsen, nu börjar hostan igen för vår älskling som sen 6 månader haft förkylningsastma, jag hoppas det här bara är ett litet bakslag, annars är hon pigg och glad, och jag möttes av en hippiechic, egenstylad liten pysselfia som var i full färd med något egenknåpat på trappen när jag kom hem.

Man måste ju bara älska stilen på denna lilla donna, hon kommer ner lite närsom med nya kreationer på sig, frisyren är också made by Smilla, femtontusen hårspännen, ungefär.

Nu har jag stökat undan alla ”måsten” och lagt min lilla tjej, så nu är det dags för mig med, har sovit såååå dåligt dem senaste två nätterna så jag behöver verkligen ta igen mig.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.