Tandlakarvillan

Höstnyheter och nytt uppdrag

Godkväll mina vänner,

Den här veckan har varit ganska intensiv som ni kanske har märkt, jag har inte varit lika aktiv på bloggen som jag önskat, speciellt efter semestern, och inte heller på instagram. Jag har börjat mitt nya jobb, eller rättare sagt mitt nya uppdrag för den här hösten, där jag gör en höstskyltning åt Erikslunds Shopping Center, det handlar om en ganska stor skyltning, en massa nya härliga människor att lära känna, nya lokaler, bara att hålla reda på ett par nya nycklar, ha ha.. Snurrigt värre, men roligt och riktigt härligt!!

Igår mötte jag upp Therese som jobbar för shoppingcentrat, och My som är fotograf, och vi gick runt i butikerna, jag valde ut lite nyheter som andas höst, nytt och hett som sen ska med i deras egna tidning som är smällfull med höstinspiration, och kommer att skickas ut tillsammans med Västerås tidning – så där kommer ni alltså se min lilla nuna inom kort.

Men dödssnygg tröja, eller vad! Rött, både knallrött och vinrött är bara så hot hot hot och gärna i kombo – den som vågar slänger in något rosa också. La upp den här bilden på IG och min bästis Linn som jobbar på Whyred gillade verkligen produktplaceringen i bakgrunden på fotot, ha ha, en riktig fullträff!

Jag är så glad att vara tillbaka som dekoratör, älskar verkligen mixen med både inredning och kläder, och när jag skulle göra plock på Johnells blev jag överraskad av en ”gammal kund” som jag gav en konsultation inför deras husförsäljning förra året, vissa fastnar ju som ett litet klister på hjärtat direkt, och Pernilla var verkligen en sån, så det blev en pladdrig återförening och galet fina klädval.

Så det är lite vad jag har pysslat med den här veckan, nu går ögonen i kors på mig, jag gör av med så mycket energi under dagarna så jag är helt urlakad på kvällstid.

Sov gott när det är dags,

Kram /M

Foto: My Vestlund (så duktig!! Kolla in hennes IG @myfoto)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.