Tandlakarvillan

Helgens babyshower

Godkväll mina hjärtan,

Gud så snabbt dagarna går, jag tänkte ha visat er bilderna från söndagens babyshower redan igår.
I söndags hade iallafall min granne tillika vapendragare, babyshower hemma hos sig för sin dotter. (Ja, hon är redan mormor, its craaazy! Vi är bonusmammor båda två, det skiljer lite mer i ålder på våra bara, hennes tjej är 23, och min lilla tweenie är påväg till teenie – han blir 13 i år)

Jag var tvungen att visa hur fint hon hade ordnat, åh hon är så ambitiös min vän (vi har det lite gemensamt.. vi kan verkligen gå ALL in på sånt här, he he he more is MORE)

Ett glas mom-osa anyone?

Hur söt lampa har hon pysslat ihop då?
En superrolig och trevlig babyshower, och jag tror nog att Mum-to-be var nöjd över att bli lite bortskämd. (Är inte det var kvinnas rätt att bli? Speciellt när man är gravid och känslorna är lite överallt!)

Det är ett år sen vi hade babyshower här hemma, när Ludvig låg i svägerskans mage. HÄR kan ni se bilder från det.

Nog är det något magiskt över dem här magarna, och små nyfödda knott. Räknar jag rätt nu så är det sex eller sju stycken jag känner som har levererat under 2017 – bebisåret! Och det är inte utan lite kli i livmodern man gosar med dem! 😉

Nu ska jag krypa upp i sängen och kolla på Nettan,
Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.