Tandlakarvillan

En kväll i augusti

Tidigare i veckan tog jag min rödtuta, hoppade över häcken och körde vinkväll med min grannlady. Vad vore livet utan dessa kvällar? Tomma. Jag är en bättre mamma och en bättre sambo om jag unnar mig själv tid med mina vänner, det är jag iallafall helt säker på.

Bryter ni er vardag med sånt?

Här var kvällens outfit, ja oredigerade mobilbilder fick det bli (våra outfits kan pendla mellan pjamas och galaklänning på våra dejter) nya älsklingsklänningen som jag visat bild på tidigare, från Samsoe. Sydde om den vid bysten så ingen behöver bli suprisad om jag böjer mig framåt 😉

Fredag idag alltså, min höstångest har svept in som ett mörkt moln på min himmel. Augusti, vilket jäkla påhitt. Årets mest ångestladdade månad, kanske borde jag ta ut semestern då istället framöver, tänker jag? När augusti knackar på dörren känner jag ungefär som att livet är över, solen går ner tidigare, allt har blommat över och den där härliga känslan att ha ”allting framför sig” är bortblåst. Sen går det alltid över i september, det vet jag ju, September är en av mina allra bästa månader, sensommar/höst när vädret är som bäst.

Hur känner ni inför hösten? Upplever ni samma ångest som jag?

Men nu var det ju fredag. för sjutton. Så jag får blåsa bort den här ångesten och ta tag i kvällen istället.

Kram på er /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.