Tandlakarvillan

Stugan och sommarland

Hej mina vänner,

Min sista uppdatering från Dalarna för den här gången. Här är en liten del av stugan där vi bor, jag undrar hur många gånger jag har kört den här vägen.. Skulle nog kunna köra hit i sömnen, bland kurviga vägar, branta backar, mellan skog och åkrar, ut på grusvägen och upp på den lilla uppfarten som leder till huset. På farstukvisten brukade farmor och farfar stå och ta emot oss när vi kom.

Sista dagen bestämde vi oss för att åka till Leksand Sommarland påväg hem, trots att vädret inte var det allra bästa, men barnen blev glada och det är ju ändå huvudsaken!

Min lilla stjärna är redo för äventyr ..

(Titta söta lilla fingret hon höjer i luften – mannen blir tokig på oss för att vi är så lika, och även det där lilla fingret som åker upp i tid och otid, ja det har liksom gått i arv det med, ha ha ha)

Här har vi tjejen som inte drar sig för att klättra i dem högsta tornen, åka dem snabbaste karusellerna eller springa upp på en tre meter hög hoppkulle ensam. Tidigare har Smilla varit lite mer försiktig men nu är hon verkligen fart och fläkt – personifierad.

Mellan varven vill hon gärna ligga som en riktig queen på vagnen medan vi kör runt henne!

Melvin, och hans kompis Noah röjde runt mestadels själva, så jag fick vara snabb om jag skulle fånga dem på bild.

Vi pausade äventyret med en glass vid badet – sen kom regnet som hängt över oss hela dagen, och barnen var nöjda och längtade hem.

Det var nog det sista leklandet vi åkte till den här sommaren, men jag ska planera en tripp till något badställe nu i september tänkte jag! Både Smilla och Melvin är fiskar i vattnet, även om J är en riktig badkruka, he he!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.