Tandlakarvillan

Cashmerefluffiga doftmoln

Första jobbdagen idag, och det kändes lite motigt att lotsa iväg ens kärlek till dagis imorse. Igårkväll satt vi på trappen och blåste såpbubblor, hon blåste så dem pangade mig i ansiktet, och så skrattade hon sådär rått och härligt som bara hon kan göra. Tre veckor gick väldigt fort, och jag var inte riktigt redo att skiljas åt redan. Nåväl, jag ska försöka ta några dagar ledigt den här veckan så att hon får lite förlängd semester, det är hon värd.

Den här gudingen förgyller min dag härhemma, små cashmeredoftpuffar som seglar omkring i luften här hemma, åh så gott dem luktar! Tycker doftpinnar och doftljus är så lyxigt och härligt att ha hemma, mums!

Jag föredrar antingen krydda dofter som påminner om en mans parfym, eller det här lätta, fräscha och nytvättade, som den här.

Den kommer från Gröna Gredelina, och ni hittar denhär.

Här ser ni också mitt nya huvud som fick följa med mig hem från Lanthandeln häromdagen. Mannens blick alltså, när jag plockade upp allt i kassen, åh herre… ”Eh, ett dockhuvud? Och en svart bebis?”

Smaken är som baken, he he he!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.