About last night – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

About last night

Hello raringar,

Igår kväll bestämde vi spontant att vi var värda en vinkväll bara vi tjejer. Så skönt och mysigt att sitta och prata om materialla ting och ilandsproblem en hel kväll 😉

Iris, som bor här, har jag lärt känna genom svägerskan, och hon är tillsammans med en barndomsvän med mig, som även är bästa vän med min bror, är ni med på sambandet? När vi lockat hit brorsan och svägerskan till vår lilla by, lockade dem i sin tur hit Iris och hennes sambo, och dem köpte hus några hus ifrån oss. Så nu bor vi alla tre inom en kort radie från varandra, och det är även vi som brukar köra PW runt lilla byn till och från.

Iris har det så förbannat fint hemma, dem har renoverat i princip allt och hon har en väldigt genomgående stil i hela huset, jag smygfotade lite men eftersom det var första gången jag var inbjuden så ville jag inte sälja ut deras privata hem alldeles så en liten sneekpeak får ni iallafall. (Ja, hon var givetvis med på noterna, ha ha! Jag frågar ju alltid först.. Tro ingenting annat)

Lilla fågeln Lotus, hittade vi på loppisrundan vi var på under dagen, ha ha, han skulle döpas, det tyckte jag var fint. Och den kommer hänga galet snyggt här i hallen vid tegelväggen.

Älskar man inte lite udda detaljer, så säg?

Så fin kontrast att måla dörrarna, jag föreslog för mannen för några år sen svarta dörrar, önskar jag hade fått hans min på foto – ni kan ju föreställa er kanske. Vi har fortfarande inga svarta dörrar, men underskatta inte min övertalningskraft.

– – –

Regnet har öst ner här större delen av dagen! Jag tog mig en ordentlig sovmorgon och har tagit det ganska piano hela dagen. Smilla hade över en av sina lekkompisar som bor här bredvid, så jag slocknade på soffan och har legat och småsovit några timmar, sååååå skönt! Trött mammi efter en intensiv vecka, och lite trött i huvudet idag, he he! Men det är vi värda, att ligga som en kunglighet på soffan och bli serverad precis vad man vill när man är bakis, how I wish 😉


Hoppas ni haft en fin helg!

Kram /M

PS!

Jag ville ju förresten visa sängen vi köpt till S – den blev ju gale
t stor alltså, så det råder kaos i rummet, och i mitt huvud, vet inte hur jag nu ska lösa möbleringen, så jag får återkomma när min kraft återkommer, imorgon exempelvis, nu ska jag återgå till fosterställning i soffan, det verkar som att det vankas middag – en annan har ju semester, från jobb, hus eller motherhood det är högst oklart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.