Tandlakarvillan

Sommarlovslängtande älskling

Goddagens sötnosar,

Vilken härlig dag det har varit – bara det att det är fredag, det gör det hela lite härligare.

Startade min dag med ett planeringsmöte med Erikslund Shopping Center, alltid lika kul att träffa Cecilia och bolla idéer, vidare till en mysig lunch hos en vän, och nybliven mamma = ett tips till alla er som besöker nyblivna mamas, KÖP MED lunch för guds skull! Tanken på att få besök i lunchtid när man gör allt för att göra sin lilla dyrgrip nöjd, det är döden det.

Så sushilunch med underbar kvinna + supersöt bebbe gjorde min dag ännu bättre. Lämnade in min smurfblå klänning på kemtvätt (vinfläckar, skjut mig alltså) men den där ljuvliga mannen sa att det där fixar han, så jag får lita på honom då, och min ångest var som bortblåst.

Ska fixa småsaker, sen hämta hem min sommarlovslängtande älskling, som ska överraskas med fika och paket! Ja brorsan fick ju sommarlovspaket när han slutade sexan så självklart ska hon få ett också.

Vill ni se vad jag har hittat för sött?

Det här är en vad vi brukar kalla ”MAMMA-SMILLA-KOMPROMISS”. T-shirten den är ju helt i min stil, så för att den ska gå hem hos min little lady, då behövs det till något rosa, lila eller glitter. Så en liten snurrkjol i lavendellila, och en liten börs där hon ska få en peng i.

T-shirt här – Kjol härPlånboken verkar vara slut online.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.