Tandlakarvillan

En härlig helg på slottet del III

Hello friends,

Vi är tillbaka på Thorsskogs slott och vår bästis ska precis gifta sig med Richard, mannen i sitt liv.

Ni kan läsa mer om vår helghär , och här.

Här är hon. Har ni någonsin sett en vackrare brud? Nej det är klart att ni inte har.

Vigseln var sådär vacker och gråtmild, en tjej sjöng och spelade gitarr så fint så hela halsen liksom knöt sig. Försökte hålla mig från att fulgråta, det blir så jobbigt att rädda upp sminket efter en sån omgång, ha ha!

Min lilla trendsättare! Lizet har fixat så slöjan hänger i ryggen istället för i håret. Så coolt och snyggt! Hon var sådär klassiskt skitsnygg, jag hade inte velat vara den som hjälpte henne med brudklänningen, he he, vi tenderar att ha lite samma humör och perfektionism.

Äntligen gifta!!! Jag vet hur länge du har väntat på den här dagen, det är något som vi har pratat om i alla år som vi har känt varann, så underbart att se att du fick den allra finaste mannen, som han tar hand om dig! Det är du värd <3

Tänkte stanna och fota lite utanför kyrkan men det blåste helt galet mycket så vi kastade in oss i bilen och åkte tillbaka till slottet.

Vid slottet väntade mingel och bubbel! Här med mitt hjärta, jag har aldrig så roligt som när jag är med honom, min galning, han kan verkligen få mig att skratta! <3

Sen var det dags för en härlig middag i slottets orangeri, en helt fantastisk lokal (foton hallå vad hände? får skärpa mig nästa gång!) Det var en magisk fyrarätters middag, med urbra tal hela kvällen, jag och Carro höll ett kortare tal riktat till vår tjej, och bjöd på lite mindre härliga bilder på oss själva på storskärm! Som jag hoppas alla glömt bort dagen efter!

Oklart vad vi pysslar med här, men jag tror jag säger åt honom att hålla upp ögonen när vi fotar, ha ha! Sen fortsatte kvällen med dans, lite mer bubbel och lite mer dans.

Ett så fint bröllop, Tack Lizet och Richard för en underbar helg.
Ha en underbar honeymoon på Aruba och i New York!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.