Tandlakarvillan

Ekologiskt lyx

Godkväll mina vänner,

Har ni haft en bra måndag? Jag jobbar på med en del saker hemifrån såhär inför semestern. Jag försöker kicka igång bloggen som ni säkert förstår, sitter och petar i stilmallar och ska fixa till headern, det blir ju en hel del småfix när man byter bloggsida men snart så.

Hoppas att ni gillar min nya sida och hänger med!

Idag hämtade jag ut ett paket LYX på posten, ett paket med ekologisk lyx när den är som bäst. Jag älskar Gröna Gredelinas produkter, och när vi är mellan sol, vind och vatten kan huden definitivt behöva en liten boost.

I paketet låg en ljuvlig olja, gjord på svart kummin – den doftar sååå kryddigt och gott. Jag smörjde in mina ben med den nu ikväll.

På tjejfesten i helgen sa mina vänner att all min hårväxt hamnat på huvudet, ha ha! Det stämmer ganska bra det, jag har tur och är ganska skonad med hår på benen, ändå rakar jag dem nästan jämt (även låren!! vet att det finns dem som bara rakar smalbenen?) jag gillar iallafall när dem är superlena! Sen har jag världens bästa rakhyvel, kan tipsa om den någon annan dag!

Om ni också är sugna på att testa oljan finns den här.

Ett tips till festen är att hälla i lite skimmer, t ex från en lösögonskugga eller ett skimrigt löst solpuder, häll olja i handen och sen pudret, sen stryk längs benen, jag lovar att du kommer ha kvällens snyggaste spiror, lägg fokuset på smalbenet. Jag lägger alltid på olja på benen, eller skimmer när jag ska ut någonstans på sommaren 😉

Ha en fin kväll vänner,

Och glöm inte att gärna GILLA mina inlägg, och ni får gärna kommentera så jag vet att ni är med mig! <3

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.