Tandlakarvillan

En härlig helg på slottet

Godmorgon mina vänner,

Sitter med en kaffekopp och avverkar lite jobb här hemma, snart ska jag bege mig iväg och göra lite ärenden och fix inför helgen.. Någon fyller ju år! Nämligen MOI! Imorgon!!

I helgen som var spenderade ju vi tre dagar på fantastiska Thorskogs slott utanför Göteborg för en av mina fina vänner gifte sig – jag hade tänkt att uppdatera er redan där på bloggen men pga ett ganska tight schema (ha ha, Liz är en planerare av rang!) så hann jag inte riktigt med det. Jag tänkte att vi river av det i några blogginlägg nu istället!

(PGA strul med sidan kan jag inte ladda upp alla bilder, hrmmm…)

Här är detta fantastiska slott!

Vi passade på att beställa in lite bubbel och sätta oss och njuta en stund. Ni ska få se lite miljöbilder, slottet är helt fantastiskt!

Maffig trapp, eller hur! Vi bodde på slottet, i rummet Carl (Vilket passar bra, haha, för både mannen och sonen heter Carl i första namn)

I det här fönstret satt jag och tittade ner på brudparets balkong, ha ha! Dem bodde precis nedanför oss.

På instastories kunde man följa vår helg på slottet, här dricker vi lite bubbel på rummet och gör oss iordning för midsommarmiddagen!

Min fina vän, Carro, som fick åka med oss ner medan mannen stannade hemma med barnen. Det var härligt att få lite kvalitetstid när vi ses så sällan, hon är verkligen världens härligaste person!

Vi gick och la oss i ganska bra tid, trots det var jag lite trött på bröllopsdagen, ha ha, det där med att blanda massa olika viner till middagen gör en lite snurrig i hatten 😉

Fortsättning följer mina vänner!

Ha en fin dag sålänge,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.