Tandlakarvillan

Skinnpaj, rabattkod och lite syra i ansiktet

Godmorgon mina söta,

Har ni sovit gott? Vi kör igång med rivningen av köket, jag ska ta förebilder så ska ni få se hur det egentligen sett ut här hemma, fy fasen alltså.. En del av er kommer säga ”jaaa men det är inte så farligt” men jo, för mig har det varit det. Därför har jag inte visat några bilder alls på köket.

Vår nedervåning ligger på ca 90-100 kvm, av det har vi bara använt vardagsrum och matrum. Vi har ju även kontor och kök i andra änden av huset som vi vill utnyttja till max, våra fönster är magiska, och kvällssolen i kontoret (som ska bli en del av köket) ja den är magisk, här inne finns två fönster åt olika väderstreck. Det ska bli SÅ kul att öppna upp och göra ett stort kök, och använda HELA nedervåningen sen, ja det blir alltså kul när det är färdigt..

Jag tänkte jag skulle visa er min nya skinnjacka från Chiquelle som jag skrev om häromdagen på Instagram.

Jag har alltid använt skinnjacka, det har vart mitt signaturplagg sen i början av gymnasiet, men nu hade jag slängt dem jag hade för dem var för nötta, och valet föll på den här fina Moto. Precis sådär rockchic som jag gillar.

Här hittar ni den som jag har på mig  – jag tycker dem var lite så i strl och jag har strl M, jag brukar ha S annars.

Missa inte min rabattkod som ni hittar i det här inlägget, gäller tom sön.

Igår var jag på ansiktsbehandlig hos min gamla kompis Sofia på Salong Vasastaden inne i Västerås. Åhhh, det var så längesen och herregud vad skönt det är. Älskar att bli knådad, bara att någon lägger en varm, ångad handduk över ens ansikte, det är ju gudomligt. Varför är jag så dålig på att unna mig sånt? Efter sommaren ska jag boka in mig på en klassisk. Den här gången valde jag en med AHA syra, ja jag är väl en beauty junkie och jag älskar att testa nya saker – syra har jag provat förut och jag älskar när huden fräter lite… Ha ha! Jag får jättefin lyster i huden efteråt, och efter sommaren ska jag unna mig lite nya produkter med just syra i sig.. Man är ju ingen ungdom längre 😉

Jag kände mig så ompysslad av Sofia, hon är världens gulligaste och sååå duktig och kunnig på det hon gör. Här hittar ni till hennes hemsida om ni också känner att ni vill unna er lite vardagslyx och få lika mycket lyster i ansiktet som jag har! Rekommenderar verkligen syran. Tack gumman för att du tog hand om mig

Puss /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.