Tandlakarvillan

Mors dag is coming up

Mors dag is coming up

Hej vänner,

Äntligen fredag, den här veckan blir ju väldigt konstig när man är ledig mitt i, och jag känner mig galet trött idag faktiskt, och var redan i mitt ”friday-mood” imorse.

På söndag är det mors dag! Har ni fixat något åt era egna mammor? Här kommer min lilla önskelista, tills mors dag eller kanske till födelsedagen.

Halsband och armband från Bluebillie, skor från Flattered, top från Samsoe Samsoe.

Sen vill man gärna ha blommor, såklart, i rosa och vita toner, önskvärt är pioner, min absoluta favoritblomma, det sötaste är något handplockat från små barnhänder. Min första mors dag hade J gått och letat rätt på årets första liljekonvaljer, det var också väldigt fint.

Breakfast in bed – mitt måste på mors dag och födelsedag! Ha ha, min man hatar frukost på sängen och jag äääälskar det. MÅSTE ha croissant, juice, bär och kaffe, bästa starten på – ja allt.

Sovmorgon.

Say no more.

Annat jag gärna överraskas med är parfym, goda bodylotions, smink, underkläder, doftljus och ja egentligen allt som är fint och luktar gott, easy to please eller hur, och såklart det viktigaste av allt – en ziljon kramar och pussar från barnen, det är det viktigaste, mina fina!

Ha en fin fredag darlings,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.