Tandlakarvillan

Summerweek, Berns och snapshots

Summerweek, Berns och snapshots

Godmorgon mina fina,

Kristihimmelsfärd idag, jag är inte vidare religiös men jag uppskattar ledigheten, hum hum, nåväl att andra är lediga, som egenföretagare väljer man själv sin ledighet, men idag tänkte jag faktiskt vara det, både jag och S behöver det.

Imorgon behöver jag däremot göra färdigt en del jobb, så att vi kan njuta av helgen sen.

Vilken härlig vecka det har varit, sommarvärmen har verkligen kommit (för att stanna hoppas jag) och veckan har varit fullspäckad med jobb, möten och planering, eftersom jag kuskat runt i veckan knäppte jag iallafall lite snapshots med mobilen till er så ni kan hänga med och se vad som händer under en vecka i mitt liv, ja alla veckor ser ju verkligen olika ut!

Måndagen startar alltid långsamt, försöker att inte boka så tidiga möten för både jag och S är morgontrötta, vi är alltid 15 minuter sena till dagis på måndagar, oavsett vilken tid jag satt, haha, kanske inte så populärt men vi behöver lite extra tid då och skrota runt.

Ny linnekavaj och tunn kofta HM, Jeans från Gina Tricot, Väska By Marlene Birger

Ibland kan man följa mig på instadirect/instastories på Instagram, där jag knäpper lite bilder i farten, här var vi påväg till dagis.

Min tjej vill numer klä på sig själv, och jag låter henne hållas, jag tycker det är så gulligt när hon ska matcha och hur hon väljer sina saker, hon älskar väskor (den här från giftstory.se) och kan fundera länge och väl på vilken hon ska ha för dagen.

Efter dagislämning åkte jag hem till Helena och vi jobbade fram förslag till hotellrummen till Abbamuseet som jag skrev om förra veckan. Här kan ni läsa mer om det.

På eftermiddagen åkte jag ett stenkast från Helena och hem till min trogna kund, där jag jobbar fram förslag till deras kontor. Dem bor i ett stort vackert gammalt hus nära stan, där vi påbörjat inspiration och satt en övergripande stil, ett otroligt roligt projekt och härligt att jobba vidare med människor man tycker om.

Åkte direkt från det mötet till dagismöte, hem och lagade mat för att sen sticka ut på en powerwalk runt byn med tjejkompisar.

En vanlig syn här hemma på morgonen, jag stressar omkring med en kaffekopp (just dem här är kanske sex år gamla och kommer från Day Home, fortfarande en favorit) i handen, försöker få färdigt Smillis och mig själv och planerar dagen lite snabbt i huvudet.

Godmorgon tisdag! Ny skjorta från H&M. Mina skor är ankleboots i tyg med klack, skönt när det är lite varmt ute men man inte orkar ha pumps.

Åkte iväg på ett möte med Sandra på Kvarteret Igor där jag fixar dekor och skyltning, och jag ska börja skissa på en idé till dem. Käkade lunch med min bästa vän på hennes tandläkarklinik och åkte vidare till Helena för att fortsätta med våra planer för hotellrummen.

Ny kavaj från Chiquelle

H E L L O onsdag! Halvt ihjälstressad efter morgonen hemma, var tvungen att fixa lite jobb innan vi skulle iväg till Stockholm, jag och mannen var bjudna på 40 (eller egentligen 41) års fest/AW på Berns till en gammal vän till mig, flera gamla kollegor från tiden på TV3 var där, så kul att träffa dem! (Bytte sneakers mot klackar givetvis!)

Födelsedagsbarnets lillebror, och min Julian. En av mina äldsta vänner, OM vi har gjort mycket kul när vi var yngre, OH my. Så glad att vi fortfarande har bra kontakt även om olika städer, barn, jobb och annat kommit emellan oss.

Sen lämnade vi Berns för Riche, mötte en annan älskling även kallad Linn, min vapendragare sen 15 år tillbaka, hon jobbar som mönsterkonstruktör på Whyred nu och kom från jobbet när vi mötte henne. Käkade middag och drack bubbel och surrade flera timmar, så härligt när man kan möta upp sina vänner när man ändå åker till Stockholm, vi stannade till sista tåget gick hem, där min snälla bästis väntade med bilen för att skjutsa hem oss.

Det var den veckan, som ni ser är mina veckor och dagar väldigt olika! Får många frågor om vad jag gör osv, så jag tänkte det kunde vara kul att hänga med ibland, eller vad tycker ni? Får även frågan om jag kan visa lite mer outfits, är det också något ni vill se mer av?
Tryck på GILLA isåfall!

Nu ska vi ta tag i vår lediga dag – dvs gå ut i solen!

Ha en fin ledig dag mina söta!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.