Tandlakarvillan

Fredagsblommor och fredagsfeelings

Fredagsblommor och fredagsfeelings

Fredag !!!! Känner att jag vill göra vårskriket idag, det har vart så galet varmt idag, jag har yrt omkring med pälsjackan och pjuh, tro mig, det har varit varmt så ini..

Idag har vart en helt galen dag, jag har farit omkring som en skottspole med andan i halsen, svårt att hinna med lunch i bilen mellan varven, jag har alltid olika bars i väskan just in case, en kvinna utan mat i närheten det är inte att leka med, det har vi väl alla lärt oss 😉

Det viktigaste ni kan lära era söner som skaffar flickvänner, det är inte det där om blommor och bin, det är att alltid vara förberedda med mat eller choklad när det kniper, och om flickvännen surar ihop utan anledning, då styr man kosan mot kylskåpet – thats the magical trick!

😉

Happy wife, happy life – ha ha!

Kände för lite lyxigt mellis idag – får låtsas att det är frukost eller brunch, då behövs det en croissant – har (tyvärr) ett passionerat förhållande till det här franska lilla bakverket, älskar det!!

Fredagsblomster är inhandlat, gula tulpaner med eucalyptus blev det idag. Så sjukt trött på tulpaner nu, ha ha ha, längtar efter lite spretiga, härliga vårkvistar att plocka in.

Söta lilla vasen från HM Home som jag köpte till en styling för någon månad sen, har två stycken men den andra är också på styling nu, ha ha. Dem är väl en copycat på Cooee vaserna, men dem ska jag investera i också, så jäkla fina!

Nej hörrni, nu ska jag dricka färdigt kaffet, fixa lite pappersarbete sen hämta min tjej. Ikväll blir det bara hon och jag, så vi beställer nog pizza, köper ett lass godis på netto och hyr en film innan Lets Dance.

Vad gör ni ikväll?

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.