Tandlakarvillan

New moon och söndagslunken

New moon och söndagslunken

Goddagens vänner,

Solen skiner denna söndag, och jag kan inte komma på ett sämre tillfälle att bli förkyld på, både jag, Smillis och Melvin är förkylda och trötta, såååå tråkigt!

Jag fick (eller krävde rättare sagt) sovmorgon idag, och efter det har vi inte gjort många knop. Jag passade på att fota det som kom med posten i fredags, till Smillis rum.

För den som har koll ser ni vad som är nytt – Lampan. Månen som jag kollat på ett bra tag, och som varit slut i lager, när den kom in igen klickade jag hem den direkt.

Jag har alltid haft ett hrmm passionerat förhållande till lampor, ha ha, fråga min mamma hur det var när jag bodde hemma. Jag tyckte nog att Smilla behövde en lampa till, eller… den var lite för fin för att motstå.

Vi får se på vilken sida av sängen den får stå – men det behövs lite belysning i hörnet under snedtaket.

Ni hittar lampan här, och just nu finns det tydligen en rabattkod, det var ju typiskt för mig, ha ha!

Och så ser ni tapeten lite bättre också, är fortfarande löjligt förtjust – den är från Öbergs färg i Västerås och heter Soho (Sandbergs)

Nu beger vi oss mot lekparken en stund, förhoppningsvis behöver jag bara stå bredvid och titta på, och aktivera pappan i familjen 😉

Jag får fortfarande mycket frågor om Smillas rum på instagram – är det något jag glömt att skriva om? Kommentera gärna, eller om ni undrar något. Kanske borde skriva ett helt inlägg med inköpsställen?

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.