Tandlakarvillan

Kvällsmyset och nya lakan

Kvällsmyset och nya lakan

Godkväll fina vänner,

Nu lägger mannen Smillis och jag passar på att blogga lite, kolla instagram och lite sånt. Vi kollar på en serie nu som heter Designated Surviver – så bra! Tips! Vi såg klart Shooter också och väntar på en ny säsong. När sjutton kommer SKAM 4? Någon som vet?

Nu äntligen tänkte jag visa hennes nya påslakan som jag köpte för någon vecka sen, eller var det två? Blev så förälskad – visst är dem söta!

Behöver jag ens säga att hon ÄLSKAR dem? Den lilla djurälskaren… Barn + djur = sant.

Jag har börjat plocka in lite svart i hennes rum, för att göra det lite tuffare. Det är ju en dam med attityd, errhhmm.. Vad nu det kommer ifrån 😉 Jag gillar att blanda upp med pasteller och dusty färger – lite kontrast, men precis sådär lagom, gillar inte det grafiska något speciellt.

Sängplatsen / myshörnet som snart ska få lite mer belysning – pirr i pirr – har väntat på en lampa ganska länge nu men äntligen kom den in i lagret och mamman klickade hem. Snart får ni se.

Min kärlek, tittar på film – jag har ett samarbete med Canal Digital och Socialize just nu som pågår på Instagram, in och kika – ett fint erbjudande på ett familjepaket! Och så mysigt att kunna titta på film i sängen.

Den gladaste och finaste tjejen – myser med hennes snutits från Maileg, ja hon har en miljard snuttisar (haha) och hon älskar dem alla. 

Påslakansetet är från HM och finns här – Just nu är det även 10% på barnsortimentet – skynda fynda! 249 pix kostar det.

Ha en fin kväll,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.