Tandlakarvillan

Att ge lite liv till matrummet

Att ge lite liv till matrummet

Hej vänner,

Torsdag redan – W O W – vad fort veckorna går (Halleluja, snart vår!) däremot har jag helt glömt bort bloggen, sorry, känner mig urtråkig!

Den här veckan har vårt matrum fått lite nytt liv i form av ommöblering runt väggarna och nya gardiner – matrummet är nog det rummet som haft mest olika utseenden/möbleringar/möbler – här har det verkligen cirkulerat både tavlor och möbler i ett rasande tempo (innan vi köpte köksbordet och stolarna för 2 1/2 år sen)

Såhär ser det ut just nu

En enkel lampfot som jag hittade på Ikea får agera fönsterlampa nu, vi har saknat belysning här i fönstret, det är ju så svårt med lampor på våra elementskydd som inte är så djupa (läs: när vi har barn och katt som puttar ner finheter därifrån! en snygg designlampa på dem här rangliga historierna är inte att tänka på. Krukan sitter fast, som med allt annat, med häftmassa) lampskärmen har jag haft sen tidigare och den är från Åsby.

Kontoret bakom köket töms på möbler och mina gamla bestå-skåp fick ny plats i matrummet (dem har stått här en gång tidigare, hrmm hrmm)

Och så dem här då – kärlek – tvingade mannen att slänga upp gardinstången igårkväll. Det är så härligt att ha gardiner ända från taket, det ger en helt annan rymd i rummet.

Lite annat krafs som fick nytt liv ovanpå skåpen. Den gigantiska blomman är ny  – från IKEA, älskar den.

Fredag imorgon alltså – och vet ni vad jag ska göra? Min Tess drar ju ut mig igen, hon bokade biobiljetter till 50 shades darker som jag fick i julklapp, så innan och efter blir det lite vin, så mysigt! Jag vet, jag har världens bästa vän.

Har ni några roliga planer för helgen?

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.