Tandlakarvillan

New in – tweenie

New in – tweenie

Hello raringar,

Söndag eftermiddag, jag är lite seg och trött idag, ni vet myshumör med hood och pjamasbyxor, brasan sprakar och vi spelar musik och bygger koja med S i vardagsrummet medan snön yr utanför fönstret, regn-snö så man blir dyngsur, jag vet, för vi var ute och promenerade tidigare med vagnarna, jag och svägerskan, det blev en kort prommis.

I fredags när vi bytte från mamma- till pappavecka hade jag laddat upp med lite nyheter till honom, hittade en massa fint till honom, och nu när han är lite mer intresserad av kläder så är det så mycket roligare att handla.

Äntligen bomberjacka, vi har försökt i 3-4 år att få på honom det men hockeyoverallen har liksom hägrat. MEN när lillsyrran fick en så ville han också ha en, hurra! Köpte en dagen efter, snygg eller hur!

Kommer från HM och ni hittar den här.

Den absolut bästa butiken för tweenies och teens, jag vet att jag sagt det förut men jag älskar Kids Brand Store – alltid grymma priser och superbra sortiment.

Gant tröjan är slut, men här finns en likadan i annan färg, MARQY bastee finns här. Första beställningen på Marqy faktiskt, ville kolla hur kvalitén var, och det verkar lovande, kan nog bli ett par till. Så snyggt med vitt till våren!!! Inte det mest praktiska men vanish funkar ju på allt.

Och så skorna, världens bästa Kavat, precis som syrran fick. Klickade hem dem från Footway, just den här modellen verkar vara slut men här hittar ni liknande. Perfekt under vårvintern (mars-april) när snön börjar försvinna men det fortfarande är för kallt för converse.

Ja det är lite såhär jag vill att min stora kille ska se ut, ihop med ett par snygga Levis eller chinos, vi har redan börjat spåna på en vårmössa, galet snyggt med en lite mindre sotarmössa, men det vettetusan om han går med på – kompromisser, ja nog har man lärt sig under åren.

Ikväll blir det bara mys, vi struntar i veckohandlingen, köper pizza, kollar film och myser med barnen, ibland behöver man dem där extra timmarna på söndagen utan en massa måsten.

Hoppas ni får en mysig kväll,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.