Tandlakarvillan

Nytt fynd till v-rummet

Nytt fynd till v-rummet

Heeeej raringar.

Veckan är i full gång och huvudet snurrar av både jobb och fix hemma, köksplaneringen ska sättas i verket på allvar imorgon, och jag tänker påklart på femtusen andra projekt samtidigt – men först planering planering planering för att få hem köket och allt som hör till det.

Har varit iväg på styling idag som vanligt, en enkel och fräsch styling så det var härligt, det var ett mysigt, yngre par som skulle sälja. Påväg hem tittade jag förbi stadsmissionen och vad hittar jag… jo, något som min kära man har gnällt om ett tag, ha ha, att vi saknar vardagsrumsbord till ena soff-ön.

I ärlighetens namn har jag haft span på liknande bord väldigt länge, är löjligt förtjust i dessa pjäser med mässingsben och glasskiva, och den här glasskivan var rökfärgad – desto bättre.

Stooooort – det gillar jag!

Lampan byts nog ut till en svart sen, denna köpte jag till en styling som sen fått stå framme, när vi fixat övervåningen får den nog flytta upp en våning.

Dem har bra pris på fredskalla på Blomsterlandet, 40 pix – tips! Fredskalla kan ju vara den mest intetsägande blomman ever, ha ha, tycker den är så trist, MEN jag har en dille på grönt nu och måste få in mer växter hemma, har man stort hus får man slå till när det vankas bra priser annars blir man ju RUINERAD, iallafall om man ständigt tar död på dem.

Så det var mitt fynd då – fint eller vad tycker ni? Jag har inte haft hjärta att säga till min man att vi ska flytta spegeln en dm upp på väggen bakom soffan, den väger bly, han kommer antagligen gå i taket, men det är som en nagel i ögat när något inte är som det ska, ni förstår säkert..

Nu fixa det sista och förbereda för morgondagens styling innan dagishämtning!

Ha en fin dag!

Puss /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.