Dagens outfit – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

Dagens outfit

Goddagens fina ni,

Kikar in och visar upp en OOTD, Hoppas ni gillar!

Jacka HM, Klänning MarMar Copenhagen, Kängor Kavat

Det jag skulle vilja hitta är en grå cool mössa till henne, en chunky halsduk, och ett par grå tights till – då är den fulländad.

ÄLSKAR barnkäder, märks det?

GILLA om du vill se mer outfits.

Hoppas ni hade en fin lördagskväll igår, och tack för tipsen om outfit, hihi, det blev nr 2 – med röda läppar och lockigt hår, och skor jag kan gå i, känner mig alldeles för gammal för att gå som en kråka i för höga klackar, ha ha! Finns det något mer osexigt än en tjej som inte kan hantera sina klackar? Ni vet vad jag menar, någon som hafsar sig fram halvhjärtat lite sne i ryggen, man ser tydligt att fötterna gör ont utav h-lvete – alltså ta av er skorna och gå barfota isåfall, eller få någon att bära er, eller ta en taxi, det är faktiskt mer värdigt, ha ha ha!

Hursomhelst, vi hade det jättetrevligt, drack bubbel, kände oss lite halvgamla (Tess har åldersnoja 😉 bland alla 20-åringar. En mindre trevlig överraskning när jag vaknar av ett sms från min mor där det står

”Godmorgon, Smilla är magsjuk och har spytt hela natten”.

Nejmen, godmorgon då! Mammalivet kom tillbaka på en hundradelsekund och jag ville ha hem henne genast (samtidigt som tankarna på en spahelg svepte förbi lite hastigt) livet och dess kontraster.

Så idag tar jag hand om en liten skatt!

Förresten, måste säga att jag avgudar er som kommer fram och säger hej, och att ni följer mig på Instagram och så, älskar det, ni är så söta och jag tycker det är så roligt att prata med er, hoppas ni förstår att jag uppskattar det  

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.