Tandlakarvillan

Prima ballerina och tonårsfasoner

Godkväll finisar,

Har ni haft en fin dag?

Jag har haft rådgivning inne i stan, följt av småfix och en styling innan jag åkte förbi min bästa vän för att plocka upp lite krafs och för en kram, för att åka vidare för att curla barn (ibland bryter man ju ihop alltså… tonåringar!!!) den här kaninandningen man har som förälder vissa dagar för att få ihop alla delar alltså, herrejävlar. Kände hur det sista tålamodet rann av när jag välte en balja kött-vatten över mig och halva köket, efter det sista utbrottet jag hade innan matlagningen började, what to say..

ANDAS!

Bortsett från det – superbra dag! Älskar att få göra det jag tycker om, träffa nya människor och öppna upp ögonen på andra för nya tankar, idéer osv!

I söndags innan kalaset när Smilla var som allra lyckligast, passade jag på att fota henne när hon gungade som bäst. Hon är så underbar att fota så det är inte klokt

LOVE!

Jag regisserar henne inte när jag fotar, ha ha, hon tokar sig som en galning, men ibland ber jag henne vara still för en sekund men det är svårt det när det spritter i kröppa, eller hur! Man får vara snabb om man ska hänga på.

Ha en fin kväll hörrni,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.