Tandlakarvillan

Senaste garderobsfyndet

Senaste garderobsfyndet

Godkväll vänner,

Lillan sover jag kollar igenom mail, kommentarer, bloggar och slötittar på tv. Måste bara visa mitt fynd jag gjorde häromdagen, jag gillar inte rea något värst, speciellt inte att shoppa i butik (jag som jobbat i butik t.o.m haha! Nej, internetshopping är mer min melodi, klick klick så får jag allt serverat!) 

Teddyläderväst från HM för hundralappen, shoppad i butik! Den kanske inte ser mycket ut för världen kan lyfta vilken ”basic” outfit som helst.

Tänk er denna till svarta stuprör, ankelboots och en tshirt – ELLER halvslitna blåjeans i ”mamma-fit” med instoppad vit baströja och enkla smycken, kanske ett par pumps till, eller bara sneakers.

Bild från Anine Bing / Bild från Pinterest

Ungefär såhär, är ni med?

Gillar verkligen sånt som lyfter en enkel outfit, västar är perfekt, pälsjackor en annan, och nu letar jag verkligen efter en, så har ni tips, bring it! 🙂

Så, jag försöker bli bättre på modefronten, för det var efterfrågat på Instagram. Vad vill ni se mer av? – outfitbilder (dagens outfit fotade på golv t ex) – outfitbild (dagens outfit på mig) – outfitinspiration/streetstyle/inspobilder?

Tyck till är ni söta, your wish is my command!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.