Tandlakarvillan

En lugn söndag och lite nytt

En lugn söndag och lite nytt

Raggsockorna är på och jag har dragit luvan ovanför huvudet och lagt mig tillrätta i soffan, tv:n står på och spelar någon skränig låt från apple tv:n, Smilla har satt på SVT play och ligger på dagbädden med händerna uppsträckta på var sida om huvudet, mot brasan som mannen precis drog igång.

Hej söndag, och hej vänner!

För någon timme sen kom vi hem efter att ha varit i pulkabacken en bit ifrån oss, i sällskap med min bror och hans familj – Smilla och Liam körde pulkarace ihop med oss vuxna medan Ludvig låg nerbäddad i vagnen och tog en eftermiddagsnap, vi hade med oss varm choklad (ett måste väl?) och lite fika, och när deras små tår och fingrar blev kalla var det dags att åka hemåt igen.

Jag är som sagt ingen vidare vintermänniska, men ska det vara så åker jag gärna pulka eller skidor med ett helt gäng, helst uppe i Dalarna där vi har hus, där kan man åka till våffelstugan uppe bland små söta timmerstockshus med utsikt över en dal, det är superfint när solen går ner där fram på eftermiddagen. Ni hör att jag drömmer mig bort nu.. däruppe gillar jag vintern, men sen farfar dog har jag inte haft samma lust att åka upp, saknaden blir så påtaglig.

Här ligger jag nu, fotade tidigare idag efter att jag och mannen fick upp spegeln jag beställde från Newport tidigare i höstas. Hämtade ut den innan jul och det var ett jäkla kånkande, för den är GIGANTISK. Tänk på att vårt tak är 2,70 högt det syns inte riktigt på bilden hur stor den är. Minns ni när jag gjorde det här kollaget? När jag vann tävlingen beställde jag den direkt.

Lite har flyttats om härnere i vardagsrummet, och Smillas hyllor (Billy IKEA) fick ta ett varv i matrummet för att sen hamna härinne, och här får dem stanna, ett tag iallafall.

Var förresten förbi Blomsterlandet i fredags som hade 50% på gröna växter, då får man passa på. TIPS!

Gillar verkligen min tavla från Mario Testino som jag beställde i höstas, ramen är en riktigt tuuuung metallram i mässing med glas, inget budgettips direkt men klart värt.

Nu ska jag fortsätta sippa på mitt kaffe, och njuta av en lugn söndag.

Kram / M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.