Tandlakarvillan

Vardagsrummet då och nu, och sen..

Vardagsrummet då och nu, och sen..

Godkväll vänner.

Går igenom lite bilder på datorn och kollar igenom vardagsrummet från i höstas, jag gjorde ju en quick fix och planerade om vardagsrummet, jag är fortfarande inte klar, ni vet jag blir ju aldrig färdig för idéerna byts ju bara ut, ha ha!

Vill här poängtera vikten av TV-SLADDEN! Det tog 2 år för mig att smälla fast sladdarna på väggen i olika kanaler, men hallå! Hur stor skillnad blir det inte? Avskyr sladdar!

Jag trivs fortfarande med mina gardiner, vill gärna ha en fåtölj eller en stol till vardagsrummet – en ny snygg lampa och ett soffbord. Har ju ett drömscenario i mitt huvud som inte plånboken vill godta för tillfället – vill ni se?

Alla snygga lampor är signerade Flos – galet men så är det! 

Bild 1) Hur länge har jag drömt om en Arco? Too long. Här hittar ni den.

Bild 2) Eller Diamond Chair av Harry Bertoia? Otaliga år av stol-kärlek och längtan, ha ha! Finns här. En i krom eller vitt skulle passa mig perrrfekt, och skulle sitta som ett smäck hemma hos oss.

Bild 3) Älskar marmor, vill ha det både som soffbord och köksbord. Måste vara 2015-2016’s it-bord – erkänner mig besegrad för det är så förbannat snyggt. Här hittar ni det.

Bild 4) Flos igen, ja jag har ju sagt att jag älskar lampor, den här är inget undantag. Den här bredvid soffan, tack!

Såhär såg en del av mitt vardagsrum ut i augusti förra året. När man instagrammar mycket kan jag tycka att JAG (ska definitivt inte prata för någon annan än mig själv!) blir lite tråkig och safe. Lägg till att jag inte riktigt ligger inne med tålamodet att spara till något utvalt, jag är såååå rastlös. Vill ha färdigt allt direkt, men nu tänkte jag att jag ska skynda lite långsamt, hur trist det än må vara ( ha ha faktiskt ) och sluta safa och gå mer på min egen känsla, ibland rycks jag med för mycket och tappar mig själv, pratat om det otaliga gånger, då behöver min hjärna en instabreak, men jag blir bättre och bättre på det där, att sålla.

Och så godingen, henne byter man ju inte ut ;D

Och det var väl lite sånt som snurrade omkring i min skalle ikväll 😉 Viktigheter, i-lands problem och annat, ni vet. Nejdå, men känner inte ni också att ni har en pysventil från livet där det bara är ”struntsaker” som får existera en stund? Inredning är en av mina pysventiler – vilken tur att det finns bloggar hörrni, och att ni är här hos mig och läser och inspireras ? Hoppas jag!

Kram på er, och tack för att ni finns här hos mig. Kommentera gärna så jag vet vilka ni är, ni börjar bli ganska många nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.