Tandlakarvillan

Årets lista

Årets lista

Hello vänner,

Ledig fredag, hur härligt känns inte det? Jag blev barnfri och stökar undan stjärnorna i fönstren idag, jag vet att jag och fler med mig vill såklart ändra om hela hemmet den här tiden på året – ut med skiten och in med nytt.

Jag kommer antagligen aldrig komma till en punkt då jag är ”klar” med mitt hem, min man är vid det här laget införstådd med det, ha ha. Vårt hem är lika levande som vi som bor här, det ändras efter humör, årstid eller bara vanlig tristess. Därav behöver det inte kosta en förmögenhet, man kan enkelt byta plats på saker eller byta rum för att få en nystart.

Men om man nu får önska lite fritt – oberoende av storleken på kappsäcken så kommer årets önskelista från mig nedan. Saker som mitt hjärta klappar lite extra för just nu..

Layered’s Shaggy Collection – äääälskar den här 70’tals viben som dessa mattor ger, gud så jag skulle älska att lägga ett par kalla forslingar på den här monstermattan. (Förövrigt tokälskar jag just nu kombon marinblått – offwhite – mörkt mörkt trä)

Lilla Gatto – finns det en sötare lampa? Tror inte det. Hotade Helena lite lätt i veckan när vi stylade ett hus att hennes lampa kanske skulle försvinna helt plötsligt … och återfinnas – hemma hos mig! He he he.. Tomt hot eller allvar? Time will tell 😉

Blue Billie är namnet på allas läppar och tingel taglet runt allas hals just nu – ge mig denna i guld TACK, älskar månar, det är ju min ”månadssten” om man tror på astrologi, så fint att matcha flera stycken i olika längder.

Den här fåtöljen, eller varför inte två – från Fogia skulle få flytta in hos oss vilken dag som helst.

Jag har länge varit sugen på ett glasbord istället för det vi har i betong, och så behöver vi faktiskt ett till – detta från Gubi är SÅ snyggt – funderar starkt på att byta skiva på det vi har nu.

Sist men inte minst (Ja jag vet, jag har en lampfetisch and I can’t help it. Det har alltid varit så, jag är inte tanten med alla katter eller alla skor, jag är tanten med alla lampor! Då ska ni veta hur många som egentligen står på önskelistan, vojne vojne, ni skulle SVIMMA!) den här grymma mån-lampan från Bxxlight, jag har önskat mig en lightbox sen dem startade, och nu tror jag att jag snart behöver göra verklighet av det.

Vem blev shoppingsugen?

När jag kollar på min egen lista inser jag att mitt hem fortfarande inte är riiiiktigt som jag vill ha det, vissa delar är lite för mesiga för min smak, jag har en del att sälja av. Min stil har blivit mycket mer strikt och maskulin mot vad den var för ett par år sen, men vem vet, det där kan svänga fort.

Ha en fin kväll!

Här vankas charkisar med mannen.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.