Tandlakarvillan

God Jul

God Jul

God Jul underbara läsare,

Jag har varit bortkopplad några dagar just pga en massa julstök, vi var ju hemma hos oss halva dagen och vi hade en hel del att fixa iordning.

Hoppas ni haft en underbar julafton och en god fortsättning.

Såhär blev årets juldukning hemma hos oss – i år blev det julbrunch (och middagen åt vi hos svärmor)

Jag ville ha det lite ”enkelt och traditionellt” med linnedukar, rätt och granris – blandat med lite mässing of course – lite glam måste jag ha, ha ha!

Att få ihop åtta-tolv tygservetter blir inte billigt – istället fyndade jag juliga enkla kökshanddukar på Ikea och klippte dem i två stycken, strök på dem och vek ihop –  5 kr/st – ett tips!

Granris på bordet från julgranen och varsin röd kula tillsammans – enkelt och dekorativt.

På bordet står min julklapp till mig själv – en liten mässingsäng från Klong – kommer från Newport. Har önskat mig en sen dem kom, och nu var det liksom dags. Mörkröda rosor i – inspirerat av Helena – jag är inte mycket för rosor annars, det är lite för ”floristigt” för mig men just maffiga mörkröda till jul är fint.

En tunn ljusslinga på batteri ligger på bordet – min är från Åsby och kostar 30 kr – mycket mysigt.

Det exploderade glitter i vår gran – ha ha

Sally älskar när det är mycket folk och sover sig igenom det mesta.

Sen kom han äntligen – tomten. Och visst är han fin? 🙂 (Tack Pappa)

Vi hann inte ta något ”julkort” i år med kusinerna, men vi fångade dem på bild på självaste dagen. Älskade ni <3 smilla,=”” melvin=”” (min=”” äldsta),=”” ludvig=”” och=””>

Vi hade en underbar julafton, lugn och skönt. Juldagen har lunkat på i lugnt tempo – myst runt i pjamas och ätit godis. Nu är det dags för middag, lite bubbel sen blir det film och godis med barnen i soffan bland femtusen fluffiga kuddar, en tänd brasa och en övergosig katt.

Nu ska jag återgå till mina,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.