Tandlakarvillan

Inne hos Smilla

Inne hos Smilla

   Hej fina,

Nu är jag äntligen i mål med Smillas rum (Nästan! Några saker ska till bara men i det stora hela) Jag får tacka min fina pappa som hjälpt mig med tapet och med att smaska dit socklar/lister, tack! Resten har jag gjort H E L T själv, och nu är jag helt slut, ha ha!

Hur det blev? Ni får se själva.

En ljuv pastelldröm 

Hon har väldigt mycket fina saker som äntligen får komma fram, jag har ju samlat på mig en del sen hon föddes, och nu får dem komma till sin rätt! Svamplampan i guld och vimplarna var det första jag köpte när hon var bebis, helt rätt val fortfarande.

Kan vi prata lite om dem här gardinerna? Ni vet att jag fått sammetssjukan, en kraftig sådan, och när jag köpte dem till vardagsrummet i grått blev jag störtförälskad i dessa rosa/lila, färgen är ljuuuuvlig, och tyget MAFFIGT. Det var ett måste, rekommenderar dessa varmt, finns nog inget finare, från Åsby, mina är 2,80! (Gardinskenan är Kirsch och är från Hemtex)

Ni ser ju, hur härliga? Smilla var överlycklig och vill dra i dem hela tiden, så mycket bättre och snyggare än rullgardin som hon hade innan! Här ser ni en del av förvaringen (Stuva från Ikea, rymmer leksaker och kläder. Korg från Tine K där gömmer sig alla gosedjur)

Ny kruka från Bruka (Åsby) och renen från Maileg.

Det här är ena sidan av rummet, ni ska såklart få se mer, för det vill ni väl? Det kommer fler inlägg från andra hållet och mer detaljbilder, ni ska få vila ögonen lite innan bara, ha ha, annars blir det bildbomb!

Kram på er /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.