Tandlakarvillan

I tomtens verkstad

I tomtens verkstad

Goddagens vänner,

Jag tänkte skriva godkväll, när de är så mörkt så ställer man in sig på kväll redan vid fyra, helt galet egentligen. Nu är jag superförkyld och har inte tränat på över två veckor, det är sådan stor skillnad på mitt humör och min kropp när jag tränar, direkt min förkylning gått över ska jag dra igång igen. Jag tränar gym, älskar det! Gillar dem där muskelgrupperna som de flesta avskyr (ha ha) rumpa och biceps, bästa! Så när jag tränar är jag mycket piggare, oavsett mörker eller inte.

Idag fick jag upp i mitt FB flöde att det var ett år sen P4 var här och intervjuade mig om paketinslagning inför jul, tänk att det är 1 ÅR SEN! Tiden springer..

Förra året hade jag slagit in x antal paket till julskyltningen, men när dem var här slog jag in paket i direktsändning och skulle då försöka förklara för radiolyssnare vad jag gjorde samtidigt, ha ha, en utmaning kan jag säga.

   

Dagen till ära passade jag på att slå in lite julklappar, när sonen inte är i närheten. Här är lite av det jag använde mig av, precis som förra året pimpade jag paketen med julkulor och polkastänger, då använde jag mig av mer rött än i år, i år blir det en neutral discojul 😉

Klistermärken kan också vara kul att ha, Smilla älskar klistermärken kan tilläggas, och glitter. Så i år mixar jag naturpapper med glitterband, hampasnören, och glittriga kulor i turkos, rosa, rött, guld och silver, ju lekfullare desto bättre.

Enkla rosetter och inga krusade band i år.

Jag gillar det petrolfärgade bandet ihop med silver, det ger en lite frostigare känsla ihop med naturpappret, när jag istället valde det röda blir det genast lite varmare och en mer gammeldags känsla. 

En del av årets julklappar. Julstrumpan är från Bruka design, pappret från Panduro, snören från Netto och Panduro, julkulor från Lagerhaus.

Ett tips på papper är att handla på Panduro eller Lagerhaus, dem har bäst, och då har jag testat en hel del. Att köpa på vanliga mataffärer istället för att lägga en extra tia på att handla därifrån lönar sig inte i längden vill jag lova, papper av bättre kvalité håller bättre, dessutom har dem en uppsjö av fina mönster.

Stämpeln är från Lagerhaus, jag använder mig av den i år istället för etiketter.

Om du vill ha en julklapp i år påminner jag om tävlingen om ljusboxen i samarbete med Lovemyway.se som du hittar här, den avslutas ikväll, och tävlingen om gungan från lillagunga som du hittar här, som avslutas på måndag.

Önskar er en alldeles underbar fredagkväll,

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.