Tandlakarvillan

Måndagshälsning

Hej mina fina,

Redan mörkt ute fast det inte ens är kväll, jag vill bara tända en brasa och mysa i soffan. Mannen handlade igår och skulle fixa lasagne idag, mums!

Idag har jag varit ute och farit en sväng, en styling i stan, lämnat S hos mormor några timmar, förbi och kolla tapeter till ett fotojobb och så hem och riva av ett par samtal, några mail och annat som behöver ”klaras av” för att planera in den kommande veckan.

img_2474_1

Hej trött måndag! Sov sådär inatt alltså, zzzzzzz

img_2506_1

Liten mådde inge bra alls imorse, och var lite förstoppad, jag tror ingen som inte har haft barn med det problemet förstår exakt huuuuur jäkla jobbigt det är, och hur dåligt dem mår både fysiskt och psykiskt, det var längesen nu men som tur var ordnade det sig, och Smilla kunde åka till mormor idag ändå, pjuuuuh, skönt!

img_2512_1

En lugn morgon på mammas kontor, foton på S från i söndags.

Jag har en ny tavla jag vill visa er, men varför är det så mörkt ute? Bilderna blir inge bra, nu hoppas jag på snö igen.

Ha en fin kväll!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.