Tandlakarvillan

Före och efter ungt sovrum

Före och efter ungt sovrum

Hej mina fina,

Nu töar det ute minsann, vår gräsmatta är grön igen. Visst var det lite tråkigt att skotta men det är ju så mycket finare med snö nu i November, och ljusare ute med snön, regn gör en verkligen trött! Vi behöver lite julfeeling så jag hoppas att snön kommer tillbaka, vid den här tiden förra året packade jag upp och sålde julvaror för fullt, i år är det en annan visa – time flies.

Eftersom ni gillade före och efter tänkte jag visa ett sovrum jag gjorde i våras/somras.   Jag anpassar ju i princip alla mina uppdrag efter min kund, alla vill ha olika och jag jobbar s ä l  l a n efter en färdig mall. 

Såhär la jag upp det för den här kunden, det var inför försäljning och hon ville handla och mysa till hela huset. Jag gjorde en plan över de rum vi skulle fokusera på, inspiration och inköp, vi handlade tillsammans och jag stylade inför fotograferingen.

Det här är dotterns rum. 

matilda-inspiration-2

Moodboard för stilen. 

img_6896

img_6895

Förebilder.

och efter..

313744-8221-jpg-838027918-rszww1170-80

313744-8224_1-jpg-832676222-rszww1170-80

Stor skillnad eller hur, men med ganska små medel ändå. Ska vi titta närmare på vad jag har gjort och vad ni kan göra? Klart vi ska.

img_7064

Sängen – A och O. Kuddar, you can’t go wrong here – gå loss med kuddarna, två trötta kuddar gör ingen glad, ha ha. Ös på med olika storlekar 50 x 90 cm – 65 x 65 cm – några vanliga 60 x 50 cm och så några prydnadsvarianter 50 x 50 och 40 x 40 – Varva örngotten i material men håll gärna ihop färgnyanser så blir det mer harmoniskt – glöm inte överkastet, det behöver inte täcka hela sängen men gärna nedre delen, ingen vill mötas av en tom fotända. Balansera prylarna på sängborden, in med tavlor – jodå det går att ställa på golvet om du har snetak, du behöver inte sätta dem på väggen, uppdatera intrycket i fönstret genom att knyta ihop färgtemat (rosa, puder, beige, grå, mässing i detta fall) har du möbler du inte använder? Ut med dem och möblera om, frigör ytor och det ger rummet ett helt nytt intryck.

Hur tycker ni det blev? Kommentera gärna eller tryck GILLA <3 om=”” ni=”” vill=”” se=”” mer=”” av=”” den=”” här=”” typen=”” av=””>

Kram på er och ha en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.