Tandlakarvillan

Julinspiration och foto

Julinspiration och foto

Godmorgon vänner,

Hoppas ni har sovit gott, jag är sådär måndagstrött som alltid. Kaffe och musik från lördagens så mycket bättre får rädda min morgon.

Tittade ni? Jag tycker Little Jinder är så magisk, hennes röst är så klingande, gillar väldigt mycket! Sen tycker jag om Jill, hennes röst är så mäktig. Jag tycker överlag att det är ett väldigt härligt gäng med i år, alla är bra och dem verkar ha riktigt kul ihop. Kollar ni? Vad tycker ni?

Häromveckan var jag på fotouppdrag som jag berättade tidigare, jag samarbetar numera med Öbergs färg i Västerås och var där för att styla och fota lite av deras julprodukter.

Här är lite bilder på resultatet.

img_2149_1

När jag visade den här bilden för min bästa vän (helt opartisk, ha ha) så var hennes reaktion ungefär ”ö-h-h jag måste nog ha det där äpplet”. Jag håller med, förstår inte hur vi hittills klarat av julen utan det där maffiga stora guldäpplet. Det är precis så stort som det ser ut på bilden. Ett riktigt statement-piece till jul, tänk att placera det ihop med lite fina ljusstakar och andra dekorationer som på bild, eller bara som en singel-piece på en ensam plats, gud så fint!

 img_2114_1

Betong, mossa, röda juläpplen och juteväv. En flirt med årets stora jultrend där vi går tillbaka till 1800-1900 talet och hämtar inspiration, men i modern tappning. Jute, grönt och rött ger värme till den hårda betongen och mjukar upp.

img_2094_1

Betonggranarna – dem är riiiiiktigt massiva och tunga. Så fina att dekorera i grupp eller ensamma, mjuka upp med en tunn ljusslinga runt som går på batteri, så har du en extra belysningspunkt hemma.

Så roligt var det! Jag älskar ju verkligen jul och att styla inför, det är en ny utmaning för mig att förmedla min känsla genom foto.

Tryck gärna på GILLA <3 om=”” ni=”” gillar=””>

Alla produkter finns att köpa på Öbergs färg i Västerås.

Ha en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.