Tandlakarvillan

Söndag och firande

Söndag och firande

Godkväll fina ni,

Det blir ett kort och sent inlägg idag. Idag är det fars dag och imorse firades pappan här i huset av barnen, den allra bästa pappan och mannen som finns, han gör verkligen allt för våra älsklingar och för mig. Bäst är du!

img_2398_1

img_2397_1

I paketet låg lite prylar från Rituals, älskar deras krämer, bodymousse och deo (för mig då, doften Cherry Blossom Rice Milk – yes please!) och nu får mannen också testa, får se om han gillar det!

Min egen pappa har fått influensa så det blev ett videosamtal med honom där jag öppnade hans present åt honom, ha ha! Gick ju det med. Grattis pappa på din dag, du vet att jag älskar dig!

Annars har vi bara hängt med barnen idag, vi tog en sväng till pulkabacken, kollade på när storebror spelade hockey (dem lekte på plan, 14-0 mot Hallsberg! Råpisk kan man säga!) Sen stack jag till gymmet, kom hem till ett dukat bord med mat, då dyker sonen (sådär som tweenies bara kan göra! vad f-n ska dem hoppa, rulla och studsa överallt för!) mot matrummet, över dagbädden och trampar snett så fotleden knäcks till. Åh, linda bandage, voltaren på, alvedon, kylande påse på foten. Vi får se hur det går till skolan imorgon men som tur är ser det bättre ut redan nu.

Ja, därav det sena och korta blogginlägget, imorgon får ni se mer av vad vi gjorde i helgen.

Kram och natti

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.