Tandlakarvillan

Före och efter älskar vi ju eller hur

Före och efter älskar vi ju eller hur

Hej vänner,

och HAPPY FRIDAY! Älskar som sagt fredagar men det gör vi väl alla. Åh så skönt, tända brasa, beställa pizza, fram med rödpanget, grannarna rullar in om en timme, herrejädrar vad jag kan sakna min amazonkvinna till granne/bästa vän, några dagar utan livstecken och abstinensen börjar. Fint eller hur, att ha vänner som skapar abstinens, im a lucky one.

Jag tänkte visa lite före och efterbilder av en styling jag gjorde i våras, en av mina första faktiskt som egen företagare, den här lägenheten ledde mig till Bjurfors, ljuv musik uppstod och sen dess samarbetar vi, ha ha, ja ungefär så i alla fall. 

förebilder vardagsrum

unnamed1

unnamed2

efterbilder vardagsrum

unnamed2

unnamed13

förebild sovrum

unnamed6

efterbild sovrum

unnamed12

förebild kök

unnamed

efterbild kök

unnamed6

Jag jobbar i princip med alla typer av stylingar, alltifrån konsultation till helstyling. En snabb enkel styling med omplock och piff, till att möblera ett par rum till att blåsa ut allt och börja om från ruta ett. Jag jobbar mycket med den potentiella slutkunden i åtanke när jag stylar, vem är intresserad av lägenheten/huset, område – storlek – närhet till city. Är det en barnfamilj, en singelkvinna/man eller ett par? Är det första lägenheten? Ett uppsving i husväg eller en lya för studenten?

Den här lägenheten ägdes av en man runt 40, jag inredde den för den lite yngre målgruppen baserat på lägenhetens storlek och område. Jag tänkte att den potentiella köparen var en kvinna/man eller ett par som köper deras första gemensamma hem, ålderspann ca 25-32 år.

Köparen? Kvinna runt 27 år.

Tycker ni det är kul att se före och efterbilder? Tryck på GILLA om jag ska lägga upp fler!

Önskar er en fin fredag!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.