Tandlakarvillan

Här sitter jag

Här sitter jag

     Godkväll vänner,

Redan torsdag, bara jag som tycker att veckorna rusar iväg?

Igår tog jag tag i mitt kontor, det såg hemskt ut innan, när har tömningar på stylingar så landar allting på kontoret i påsar, lådor, kassar eller bara i en hög, fast jag har gjort iordning lite i källaren så av tidsbrist hivar jag bara in allting och det blir lätt k a o s.

Jag renoverade kontoret, som ligger bakom köket och vetter mot vår framsida, i januari i år. Eller jag började renovera, innan jag gjort färdigt med socklar så bestämde vi att vi skulle göra kök i den här delen också, så nu är det halvfärdigt i väntan på att all planering med köket ska bli färdigt, då ska väggen mellan köket idag och kontoret rivas, det känns sådär att mitt kontor försvinner, men jag får ett stort kök iallafall.

Såhär såg det ut på mitt kontor idag, efter röjningen.

img_2266_1

Som ni ser saknas lister, här kommer det bli en köksbänk istället över hela väggen.

img_2264_1

Husets bästa rum – inte bara för att det är mitt, ha ha, utan även för att det har fönster åt två håll! Tokälskar våra gamla fönster, men avskyr att putsa dem 😉 Huh vilket jobb!

img_2259_1

Megakuddar 65×65 (älskar!) kuddfodral från Tell me more och Lexington, från Store i Västerås.

img_2273_1

Loppade fötter, affishlist från Lagerhaus (råkade köpa fel strl, ha ha får köpa en till!) nytt print från Desenio.

img_2274_1

Pennställ och pennfodral från Lagerhaus, doftljus Voluspa från Store (riktig härlig vårdoft, passar ju oerhört bra såhär innan jul! Skoja. Behöver sniffa lite på den ibland när sommarlängtet blir för stort)

img_2319_1

Kaffe – ett måste, faktiskt, för en morgontrött alltså. I koppen Vardag från Ikea.

Hoppas ni tyckte det var trevligt att kika in hos mig, inom en snar framtid kommer mitt  kontor att flyttas till övervåningen och vi kommer att börja bygga om, längtar!

Kram på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.