Tandlakarvillan

Andas lite djupare, stressa lite mindre

Andas lite djupare, stressa lite mindre

Hej fina ni,

Tisdag redan, imorgon är vi redan i mitten av veckan. Och snön har kommit, det har väl inte undgått någon – promenerade hem med S i pulka idag, åh så lycklig hon var.

Jag har tagit det lugnt några dagar med både instagram, blogg och andra sociala medier, det blir lätt så när ens jobb smälter ihop med ens fritidsintresse, och även att man konstant är tillgänglig – för alla. Dagarna går åt till att jobba, kvällarna när Smilla har somnat går åt till.. att jobba. För det är ju så kul, och jag ska bara fixa det här, snart klar, bara en sak till. Det här håller ju inte i längden det förstår ju vem som helst, så jag har saktat in lite nu, andas lite djupare och försöker tänka att jag inte behöver springa dem dagar jag faktiskt kan gå – förstår ni?

Hursom, förra veckan hade jag ett helt nytt uppdrag och påbörjan på ett helt nytt samarbete för mitt företag, så roligt! Och utvecklande.

img_2078_1

Det handlade om foto – som ni ser, ha ha – ni ska såklart få se mer av detta! Och även så kommer det dyka upp en helt magisk tävling på instagram @tandlakarvillan den får ni I N T E missa!

En av förra veckans styling kommer här – hoppas ni gillar den. Jag kommer att visa förebilder, men det kommer att komma i ett senare skede som min kund önskat.

img_2048_1

Sovrumsfärgen är underbar tycker jag! (Sovrummet var nästintill tomt innan mitt besök) 

img_2033_1

Nytt print från Desenio

img_2037_1

img_2051_1

img_2054_1

Böcker är ett enkelt och bra stylingtips som de flesta har hemma – ställ upp mot en vägg eller lägg några stycken i en hög med någonting på eller bredvid – tada, ett blickfång.

img_2062_1

Blommor och ljus – det kan aldrig bli för mycket 1) ljus 2) grönt 3) stylat

En del frågar mig ”åh, en blomma i badrummet – blir inte det för stylat?” Nej mina älskade vänner, det kan aldrig bli för fräscht, rent eller grönt! Hellre överstylat en rörigt, smutsigt och ostylat.

Styling höjer försäljningspriset for sure. Jag kollar statistik på mina större objekt, och hittills har ingen gått under utgångspriset med styling, det har gått för betydligt mer, och snabbt! Det är så kul, och ett kvitto på att styling säljer – end of story!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.