Tandlakarvillan

Fredag, materiell kärlek och vidgade vyer

Fredag, materiell kärlek och vidgade vyer

Godkväll vänner,

Hoppas ni har en mysig fredagkväll. Här är det bara jag och Smillis hemma, storebror har mammavecka nu och mannen är på AW. Vi har tänt ljus och kollar barn-tv, jag inväntar idol och S ska snart sova, hon studsar och klättrar omkring nu, ett tecken på att hon är supertrött.

Idag har jag varit ute på ett nytt uppdrag och med ett nytt samarbete på G – ni ska få veta mer om det sen, såklart! Det har definitivt gett mig mersmak, så mycket kan jag säga. Den här veckan har jag avverkat en hel del todos, och även stylingar. Veckans styling ska redigeras sen kommer den visas här så håll tillgodo.

  Newport i Punkt i Västerås firar 1 år denna vecka, hade så gärna velat gå på kundkvällen men mannen var borta på jobb och jag var hemma själv med barnen, annars ryckte det hårt i shoppingnerverna, det blir garanterat ett besök nu i helgen. Newport är en favoritbutik för mig, så glad när dem öppnade i stan. Dem har en galen tävling på instagram just nu, in och kika.

Här är några av mina favoriter i butik just nu, som gärna skulle få flytta in hos mig vilken dag som helst.

kollage

Mobil här – Kudde här – Ljusstake här – Doftljus här – Tavlor här – Ljusstake bläckfisk här – Spegel här – Bokstöd här – Ljusstake nagel här – Ljusstake trollhassel här 

Jag vet, jag har ett passionerat förhållande till just – ljusstakar. Min mamma höll på att bryta ihop när vi flyttade sist och hon packade just det, ha ha ha.

img_2210_1

Här är några favoriter hemma hos mig – det anatomiska hjärtat som jag bloggat om tidigare, en riktig statementpiece – älskar. Köpte en åt min bästa vän också, från Newport.

Kate Moss boken – galet fin! Julklappstips till kompisen/flickvännen/systern/dottern som garanterat uppskattas, även den från Newport.

img_2213_1

Vem älskar inte krukan Cloudy? Jag vill ha en i alla strl och färger, har två nu men behöver fler i samlingen.

img_2204_1

Lara Bohinc ljuslyktor från Skultuna fick jag i 30 års present, har en dille på mässing som jag tror är livslång, det känns så.

Nu är det läggdags för lillan,

Önskar er en superfin kväll!

Kram /Mimmie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.