Tandlakarvillan

Då var det invigt

Då var det invigt

Första november, och vi var tvungna.. 

Möjligen inte under dödshot, men med fruktansvärda cravings.

img_1998_1

Det har regnat hela dagen, sånt där kallt blött ösregn med lite snö i – och blåst på det, såklart blåser det alltid i motvind så om man ska någonstans går man i en Carola-vind fast vinden är en dusch, ni förstår hur jag menar. Håret är dyngsurt, sminket rinner, inte ens paraplyn eller regnställ räddar sånt här väder.

Nej när någon säger ”åh, det finns inget dåligt väder” då blir jag en riktig surtant.

Idag var iallafall den perfekta dagen för att inviga julen 2016. Jag hämtade S från dagis och svängde förbi affären för att hämta ut ett paket och hon nästan grät för att vi inte skulle handla, ha ha, ni vet när det är sådär mörkt och ruggigt ute och man är så sugen på vad som helst egentligen, förutom något nyttigt, det är man ju absolut INTE sugen på.

img_1985_1

Lussebullar och pepparkakor, finns det något godare? Kommer inte på något. Vanligtvis har vi redan rivit av både julmusik och glögg vid det här laget, vissa år har vi liksom kört igång redan i oktober, ha ha. Men i år har det gått så jädrans fort så jag har inte haft en tanke på det förrän nu.

img_1989_1

Så idag blev det lite fika efter dagis, tänkte att vi skulle pärla lite men hon ville kolla lite på film istället. Vad brukar ni göra efter dagis med era små?

Nu ska jag kolla ett avsnitt av Mammor på TV3, har inte sett något än. Tittar ni? Vad tycker ni?

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.