Tandlakarvillan

Att ha haft lite tur

Att ha haft lite tur

Godkväll fina,

Måndag idag och det kändes extra lyxigt att få hämta ut ett paket på posten just idag. Ofta florerar det en del tävlingar på instagram, ibland är jag med om det är något som jag tycker känns extra härligt, och tänk att den här gången vann jag!

 img_1892_1

Ni ser ju på en gång att det bådar gott direkt på påsen..

img_1897_1

Alltså fina förpackningar, med vackra etiketter i en fin box där det kommer små doftpuffar ifrån, Åh, ja ni förstår ju, älskar det. Älskar doft, som en besatt.

img_1916_1

Doftljus som doftar sådär rent och fräscht som bara ekologiska produkter kan göra, den här doftar citrus.

img_1905_1

Och även – badsalt, Hibiskusblomma och körsbär, jag kände att jag ville gråta lite för att jag inte har något badkar, tanken att fylla diskhon och skopa i en sked slog mig, för det luktade så vansinnigt gott det här (funderar fortfarande på vem som kan tänkas låna ut ett badkar till mig!)

img_1909_1

3-5 msk terapisalt ska man alltså sleva ner i sitt bad, finns det något härligare än ett varmt bad, lugn musik och… sovande barn samtidigt? Tror inte det va.

img_1910_1

Jag var såklart inne på Gröna Gredelinas hemsida och botaniserade bland städspray, kroppsspray och smörj i alla tänkbara dofter, ekologiskt och härligt. Älskar verkligen smörj och fina produkter, det är lisa för själen det.

Lyssna bara på det här: ”Whipped coconut” för kroppen , Kaffeskrubb för mannen eller ekologisk kokosolja för bebisen – fint eller hur. Dem har ett superbra farsdagspaket som jag tror att jag ska slår till på, och såklart en hel del annat som gör vardagen lite lyxigare. In och kika!

Tack Gröna Gredelina.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.