Tandlakarvillan

Halloweenparty med barn

Halloweenparty med barn

Hej vänner,

Sköna söndagkväll är här och som vanligt lite slut efter helgen, hi hi, känns som standard som småbarnsförälder, även om S börjar bli lite större nu. Hon är så otroligt underhållande, kan inte förstå att hon fyller fyra år om några månader.

Igår eftermiddag fixade jag till framsidan lite i all hast, tyckte den var så otroligt tråkig efter sommaren, eftersom vi nästan aldrig går in från den här sidan glömmer jag bort att göra den fin (och de facto att dörren är skitful och förstör hela framsidan tappar jag lite lusten, ha ha, letar efter en ny som ska sättas in när vi gör om hallen dvs efter köket)

img_1889_1

Slängde bara fram lite som jag redan hade, bytte ut krukorna, hängde upp en gammal krok med en lykta till, en egengjord stjärna som stod i källarförrådet och en träbänk vi hade ute i somras. 

Sen var det ju som sagt ”halloweenparty”, Smilla och Liam klädde ut sig, fick lite glitter i håret, sen hade storebror och Smilla beställt Tacos så det fixades och efter det en liten gotte-buffe som dem fick plocka ner i svart/vita påsar och byttor. Liam fick ta lite ostbollar innan han somnade.

När Liam väl kom var det fullt ös så nedan är dem korten jag hann knäppa av, hade tänkt ta på godisbuffen och på pynt men ja.. det försvann helt enkelt. Dem var högt och lågt och det plingades på dörren av kvarterets ungar som trick and treatade. Smillas höjdpunkt på kvällen, ÅH vad kul hon tyckte det var med andra utklädda barn, nästa år ska vi också gå ut och leka bus eller godis, lovade jag.

img_1858_1

Här är dem alltså (min mamma kallade mig och min bror pest och pyton när vi var små, det uppkom nog i trotsåldern skulle jag tro, jodå hon har humor hon, min mor! passar ganska bra in på dem här två just nu också, ha ha ha)

img_1862_1

Sitt här nu! Fem sekunder!

img_1868_1

Två sekunder senare flög han ner från pallen, nåja..

img_1867_2

img_1870_1

Bakom ryggen göms en tvååring som sliter i hennes hår, ha ha 

img_1883_1

img_1876_1

Någon har kraschlandat

img_1879_1

Ja ni förstår, det är supermysigt att ha dem här två, men man får ha koll hela tiden, dem är överallt och ingenstans, och det skälls och gnälls (Smilla) tjuvnyps och puttas (Liam) för att sen kramas och leka och sen börjar det om. Säger till Smilla att hon måste säga åt honom ordentligt, men då säger hon sådär lite kavat och förståndigt ”Neeeeej men mamma låt han hålla på, han är så liten förståreduu, han är bara en bebis” (Han blir 2 i november)  Så ja, hon älskar ju att domdera och bossa så hon får hålla på, och han älskar att reta gallfeber på henne, ha ha.

Nu är det Falk på TV. Kollar ni?
Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.