Tandlakarvillan

Friyay! And hello-ween

Friyay! And hello-ween

Hello darlings,

Äntligen fredag! 

img_1820_1

Det är Halloweenhelg och det behöver såklart firas och piffas, vi brukar inte fira så mycket, mest för att Smilla varit så liten och Melvins mammaveckor har inträffat då, när han var lite mindre klädde han iallafall ut sig.

Men i år är Smillis tillräckligt stor och jag har lovat att vi ska ha ett litet Halloweenparty hemma imorgon, vi är barnvakt åt lillkusin Liam så det passar bra 🙂

img_1837_1

Jag älskar verkligen när ungarna kommer hem med egetpysslad krafs, så gulligt så jag dör. Varje år åker Melvins tomtar från dagis upp också, någon saknar huvud och en annan saknar luva, men det är så sött

img_1832_1

Svart/vit dukning ikväll och lite pumpor och en batterislinga på bordet

img_1834_1

Det ser så lugnt och fint ut eller hur.. Mmmm, sen de facto är att sonen var sen, mannen sprang och kollade i fönstret hela tiden för att dörren är nymålad och blöt och han var nervös att han inte skulle se det och få färg på jackan, samtidigt som lillan fick fart och skulle springa hack i häl på pappan titt som tätt, ja och sen katten kutar runt och undrar vad sjutton alla håller på med. Ja och så jag, i mitten, med ett glas vin i handen, försöker äta pizza i lugn och ro vid matbordet, lätt jämdrandes att man fixar mat och mys alldeles i onödan.. 

Lite som det brukar alltså, ha ha.

img_1840_1

Nu är jag proppmätt, bunkrade upp med en massa godsaker i soffan allihop. Smilla blev supertrött och fick gå upp och lägga sig nu.

Ha en fin kväll!

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.