Tandlakarvillan

Dagiskostymen

Goddagens vänner!

Hemma en sväng och vänder, vissa dagar blir man lite trött på att flänga runt och vill bara kura ihop sig med en kaffe i soffan, det gör jag exakt nu i exakt 20 minuter sen hoppar jag in i bilen igen, ha ha.

Igår efter dagis fick Smilla ett foto-ryck, så jag passade på även om det var lite mörkare ute, just nu älskar hon att bli fotad av ”den stora kameran” och är så rolig att fota, hon studsar runt, snurrar och pussar mot kameran, jag har a l d r i g  bett henne göra så, vet inte vad hon får allt ifrån – vi gör i och för sig slängpussar direkt vi går in i ett annat rum, kanske därför!

img_1531_1

Såhär ser hon oftast ut till vardags – inbakade flätor, rufsiga efter dagens lek. 

img_1505_1

Ny tröja som hon och hennes mormor köpte i veckan från HM – jag handlar oftast dagiskläder på de stora kedjorna. 

 

img_1503_1

Hon älskar verkligen kjolar – måste investera i lite fler. Tyll i all ära (det har hon också) men inte det mest ”praktiska” på dagis. Den här är från Cubus, enkel och basig. 

img_1510_1

Mitt lilla troll – skrattade så medan hon höll på och grimarserade, hon har ju ungefär fem tusen olika miner den här ungen – men le med hela ansiktet skulle hon absolut göra

img_1524_1

Sen konstaterade hon att om vi ska fota hela tiden då blir det mindre tid att mysa så då la vi ifrån oss kameran och kröp ner i soffan istället.

Tips på dagiskläder kommer! Vad har era barn på sig på dagis?

Ha en fin dag!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.