Tandlakarvillan

Fredag och en av veckans stylingar

Fredag och en av veckans stylingar

Hej vänner,

Fredag är äntligen här och jag känner att jag kan andas ut litegrann, det har varit ett par stressiga veckor och jag försöker bli bättre på att tacka nej till vissa jobb och andra saker för att hinna med, det är lätt att ryckas med i allt till en början men efter ett tag behöver man börja sålla för att inte köra slut på sig.

Här kommer lite bilder från veckans helstyling. En nyrenoverad minitvåa som snart kommer ut till försäljning.

img_1122_1

img_1145_1 img_1142_1

img_1133_1

img_1131_1

img_1155_1

img_1161_1

img_1146_1

En liten sneak peak som jag alltid delar med mig av innan mäklarbilderna 😉

Annars har jag haft en hel del rådgivningar denna vecka, det kan vara ett skönt bryt mot alla stylingar, hade en riktigt mysig människa jag träffade häromdagen med ett superfint hem – ofta blir man ändå hemmablind och att ta en rådgivning inför foto när man ska sälja är alltid en bra ide, även om man har ett fint hem finns det prylar, sladdar och annat som man bara ”går förbi” efter ett tag. Sen kan man lyfta annat fint hemma som man inte längre tänker på, och jag peppar och pushar alltid när jag är på plats, alla som ska sälja behöver en boost, och det ger mig alltid energi att träffa nya människor.

Nu ska jag iväg och fixa en massa ärenden och efter lunch är det administration som gäller såhär i slutet av månaden, inte det roligaste jag vet direkt men det måste göras tydligen, ha ha.

Önskar er en superfin dag mina vänner.

Förresten så är mina v-rums väggar fläckiga av spackel, det måste jag också ta tag i under helgen, för ni vill väl se vardagsrummet i sin helhet?

img_1115_1

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.