Tandlakarvillan

Kate Moss-nostalgi

Kate Moss-nostalgi

Hej fina,

Vilken härlig lördag vi har! Vi åkte iväg och badade med barnen idag, snart blir det att svänga ihop en god middag och sen filmmys – mannen nämnde någon hyrfilm igår. Jag tycker det är svårt att hitta en barnfilm som är rolig och spännande, och där dem inte skriker. Avskyr hysteriska barnfilmer där det roliga ska vara att alla skriker, urk!

Har ni några tips på bra barnfilmer?

Jag tycker bla Frost, Trassel och Dumma mig är bra, men dem kan man ju inte se varenda gång, ha ha.

Innan middag blir det kaffe och läsning – min nya inspirationsbok. S Å  F I N ! Kommer från Newport.

img_0919_1

Älskar Kate Moss stil och har alltid gjort – en stor inspiration för mig fortfarande, rent stilmässigt alltså, inte livsstilen ha ha, gillade henne väldigt mycket 05-06, då hon var ihop med Babyshambles Pete Doherty. Lyssnade bara på sådan musik då, gillade festivaler, bodde i London ett tag och ville bara träffa mörkhåriga rockers, oj oj vad längesen det känns. Sen var det designskola, otaliga flyttar, designjobb i Söder till Tv jobb i Stockholm, och en kärlek som fortfarande håller, och höll mig kvar till min stad Västerås.

img_0932_1

Återgår till ämnet: Rekommenderar boken, en miljard urfina bilder, den väger säkert tre kilo den här boken, och kommer bläddras i år efter år.

Nu ska jag kolla pastarecept!

Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.