Tandlakarvillan

Att bo lite lantligt

Att bo lite lantligt

Hej fina,

Söndagkväll och vi har precis satt oss i soffan framför gamla avsnitt av Solsidan. Igår hade vi barnvakt och var iväg på Kräftskiva med gamla vänner, var lite tråkig med kameran igår så jag har faktiskt inga bilder, men desto roligare har man väl då, he he.

Imorse gick vi till min bror som hade haft Smillis över natten och vi bestämde oss för att gå en sväng till stallet som ligger ett stenkast ifrån vi bor. Smilla älskar att klappa hästarna, och jag tycker det är himla mysigt i stallet också, håller på att vänja mig vid hästarna utan att hoppa en meter direkt någon frustar till lite.

IMG_6451_1

Jag älskar vår lilla by där vi bor, vi trivs så himla bra här! Det tar 10 min att ta sig in till stan, två minuters promenad för att komma ut på grusvägar, till skogen, stallet, hockeyhallen eller badhuset. Jag har 5 meter till min bästa vän, och 200 meter hem till min bror. Vi bor i ett äldre villaområde, som enligt mig då, är ett av de allra bästa här.

IMG_6450_1

Fotade lite miljö påväg till stallet, här promenerar jag ofta.

IMG_6455_1

IMG_6458_1

IMG_6461_1

IMG_6467_1

IMG_6464_1

IMG_6469_1

Smilla innan hon studsade iväg in mot hästarna, vi går varv på varv och klappar och pratar, diskuterar namn och när dem ska äta, vart katterna är osv. Ja det pratas en hel del i vår familj kan man säga. Hon är inte mentalt redo för hästryggen än, men vi kanske får till att vara med och rykta lite snart för att vänja henne vid tanken, hon älskar djur den här tjejen.

Det drar ihop sig för söndagsfilm i sängen, denna vecka behöver jag börja planera höstens renoveringar, det kommer bli en hel del, så jag behöver börja skissa nu så vi kan sätta igång.

Ha en fin kväll mina vänner,
Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.